✓ Gratis verzending vanaf €75 via Bpost  ✓ levering binnen 2 à 3 werkdagen ✓ 100% West-Vlaams

Koffie voor jouw horecazaak

Wat wij voor jouw horecazaak kunnen doen...

Wat wij voor jouw horecazaak kunnen doen...

Koffiebranderij Dumolyn voorziet jouw horecazaak van alles wat je nodig hebt om je klanten te verwennen met een gezellig koffiemoment: heerlijke koffie, maar ook professionele koffietoestellen, en alle andere benodigdheden. Met een persoonlijke service zorgen we ervoor dat jouw horecazaak gekend staat voor een heerlijke koffieservice.

Onze ervaring reikt al 3 generaties ver en die vakkennis delen we graag om van jouw horecazaak een succes te maken. We staan je bij met advies voor je koffiekaart en bieden je koffies aan die zullen gesmaakt worden door je cliënteel. Ambachtelijk gebrande koffie gezet volgens de regels van de kunst: het is een ideaal recept om ervoor te zorgden dat je klanten zullen blijven terugkomen voor die perfecte kop koffie. 

...En hoe we dat waarmaken

...En hoe we dat waarmaken

Bij ons staat kwaliteit voorop. En die kwaliteit begint bij de zorgvuldige selectie van koffiebonen die aan de grond liggen van onze heerlijke smaken. We zien dan ook strikt toe op de kwaliteit van de verse koffiebonen die we aankopen. Daarna worden deze bonen dagelijks op ambachtelijke manier gebrand volgens de slowroast methode in onze eigen koffiebranderij. Op die manier garanderen we koffie met de beste aroma's. 

Als horecazaak verdien je een persoonlijke aanpak op maat. Samen met jou gaan we op zoek naar het meest geschikte toestel, de juiste koffies voor je koffiekaart, de aanvullende producten zoals melkjes, suiker en koekjes én het juiste bijhorende advies. Op zoek naar een specifieke koffie? Dan stellen we graag onze vakkennis ter beschikking om een branding op maat aan je horecazaak aan te bieden.

Ons online aanbod voor horeca wordt momenteel nog verder uitgebreid en zetten we zo snel mogelijk op punt om je een volledig beeld te geven van ons assortiment. 

Yunio
X50
€2.995

Yunio X50 brengt kwaliteit en technische perfectie samen met als resultaat een volmaakt kopje koffie op kantoor. Espresso, koffie of overheerlijke cappuccino bereid met verse melk, alles is mogelijk met de Yunio X50.

De Yunio X50 staat garant voor tal van technische innovaties, zoals het intuïtieve touchscreen, het gepatenteerde zetsysteem, keramische maalschijven en een eenvoudig automatisch reinigingsprogramma. Alles voor een heerlijk kopje koffie, telkens weer opnieuw.

Bestellen? Neem contact met ons op via info@dumolyn.be

 

Yunio
X80
€4.650

De Yunio X80 brengt kwaliteit en technische perfectie samen met als resultaat een volmaakt kopje koffie. Gegarandeerd een smaakvolle start van iedere dag.

Dit volautomatische espressotoestel is ideaal voor op kantoor. Door het compacte formaat en elegante uiterlijk past dit toestel in vele locaties, zoals vergaderzalen en showrooms.

Deze espressobonen automaat heeft een 4 liter waterreservoir en beschikt over vele technische innovaties, zoals een intuïtief touchscreen, keramische maalschijven en een eenvoudig automatisch reinigingsprogramma, waardoor de automaat ook bijzonder gebruiksvriendelijk is. De Yunio X80 is uitgevoerd met een poedercontainer, voor heerlijke chocolademelk of voor melkkoffies bereid met melktopping.

Bestellen? Neem contact met ons op via info@dumolyn.be

Yunio
X90
€5.595

De Yunio X90 zorgt er voor dat elk kopje koffie gegarandeerd een beleving wordt. De machine is gemakkelijk overal te plaatsen en zeer vriendelijk in gebruik en onderhoud. Met een automatisch reinigingsprogramma wordt de dagelijkse schoonmaak kinderspel.

Ook beschikt de X90 over een extra instant container voor chocolademelk of koffievariaties bereid met melktopping. Aan nieuwe technische innovaties geen gebrek. Met een fancy touchscreen en de keramische duurzame maalschijven staan deze volautomatische espressomachines vooraan. De machine is aan te sluiten op een vaste aansluiting maar beschikt ook over een 4 liter watertank.

Bestellen? Neem contact met ons op via info@dumolyn.be