Koffie bestellen? Dat kan op onze webshop | gratis verzending vanaf €75 | Levering binnen 2 werkdagen

Word Koffie smaaktester

Wil jij deel uitmaken van ons testpanel?

Wil jij deel uitmaken van ons testpanel?

Bij Koffiebranderij Dumolyn zijn we echt gebeten door koffie. Koffie stroomt figuurlijk door onze aderen. Net zoals vroeger, branden we koffie volgens de slowroast methode. Een ambachtelijke methode waarmee we als derde generatie de tradities van ons familiebedrijf verderzetten. En hoewel we vasthouden aan onze tradities, zijn we elke dag bezig om vernieuwing in ons assortiment te brengen met vernieuwde of compleet nieuwe smaken.

 

Gezocht: barista, koffie lover of kenner

Omdat smaken verschillen en we alleen het allerbeste in de markt willen zetten, hebben we jouw hulp hiervoor nodig. Een echte koffie smaaktester die voor ons de smaken analyseert en zijn of haar ongezouten mening geeft. Ben jij een echte koffiekenner, -lover of barista en wil jij deel uitmaken van ons testpanel? Ben je bovendien bereid om je ervaringen met ons en de wereld te delen via sociale media? Dan ben jij dé persoon die we zoeken. Schrijf je snel hieronder in en wie weet krijg jij binnenkort onze nieuwe smaken thuis opgestuurd. 

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Overtuigd dat jij de taak van smaaktester op jou wil nemen? Prima! Laat het koffie avontuur maar komen. Om je een duidelijk beeld te geven wat we van jou verwachten (en wat jij van ons mag verwachten), sommen we hieronder even op hoe alles in zijn werk gaat:

  1. Schrijf je in als smaaktester via het formulier op deze pagina.
  2. Bij de start van ons smaakonderzoek ontvang je een bevestigingsmail dat je bij het testpanel hoort
  3. Je ontvangt een eerste koffiesmaak bij jou thuis per post.
  4. Je test de koffie uitvoerig. Je ruikt, proeft en beoordeelt de koffie in al zijn aspecten. Bij voorkeur test je koffie in verschillende varianten even uit. Bvb. espresso, lungo of cappuccino.
  5. Je schrijft een recensie of review naar ons over je bevindingen van de koffie. 
  6. Opdracht succesvol en kwalitatief voltooid? Dan ontvang je de volgende smaken bij je thuis. 
  7. Op het einde van ons onderzoek brengen we je uiteraard op de hoogte welke smaken effectief op de markt zullen verschijnen.

Schrijf je in